Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Hongsen ευφυές
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ ήταν γνωστή αρχικά στην εγχώρια αγορά της Κίνας ως επαγγελματίας της που σχεδιάζει στη βιομηχανία αυτοματοποίησης. Κράτηση του πλεονεκτήματος βασικής τεχνολογίας του.

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ αναγνωρίστηκε σύντομα ως μια από την πιθανότερη επιχείρηση αυτοματοποίησης επιχειρήσεων στο μέλλον στην Κίνα.

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ μπήκε σε την αυτοματοποίηση βιομηχανική από το 2004. Κλήθηκε Co. μηχανών συσκευασίας Wuxi Litian, ΕΠΕ. Σαν ανάπτυξη της επιχείρησής του, κινείται προς το σύγχρονο βιομηχανικό πάρκο Suchu το 2015. Με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας στη βιομηχανία αυτοματοποίησης, τώρα έχει τέσσερα επιχειρησιακά τμήματα: Συσκευασία, ρομπότ, αυτοματοποίηση, ευφυής αποθήκη εμπορευμάτων.

 

Μέχρι το 2016, Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, το ΕΠΕ απόκτησε 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για πρότυπα χρήσης και 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Τον τον Σεπτέμβριο του 2016, Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, το ΕΠΕ θεωρήθηκε ως «επιχείρηση τεχνολογίας Anhui ιδιωτική» από το τμήμα τεχνολογίας. Τώρα, λόγω της αύξησης oversea της αγοράς, η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, LTDHAS υπέβαλε ήδη τα έγγραφα για τα πιστοποιητικά CE ISO9001 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Στις προηγούμενες δεκαετίες, Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, το ΕΠΕ έχει εξυπηρετήσει έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων. Όπως η αυτόματη γραμμή ταξινόμησης και συσκευασίας τροχών άλεσης, η αυτόματη ηλεκτρονική γραμμή συνελεύσεων, η αυτόματες συσκευασία και palletizing η γραμμή, αυτόματη γραμμή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, η τρισδιάστατη οπτική αναγνώριση συλλαμβάνει, οπτικά ταξινομώντας ρομπότ κ.λπ. Ανατροφοδοτήστε από την αγορά είναι πολύ αισιόδοξος για τις μηχανές και μετά από την υπηρεσία πώλησης.

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ θα συνεχίσει στην επιχείρηση αυτοματοποίησης. Είναι όχι μόνο ο προμηθευτής σας των μηχανών αυτοματοποίησης, αλλά και ο καθηγητής βελτίωσης εργοστασίων σας! Το 2017, η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ άρχισε την υπερπόντια στρατηγική αγοράς της. Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι πρόθυμη να εξυπηρετήσει τον κόσμο με την καρδιά και την πίστη.

 

Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ, το renovator αυτοματοποίησης εργοστασίων!

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Τηλ.:: 86--15112670997

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)