Αρχική Σελίδα

Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd

Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5
Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Hongsen ευφυές
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Ευφυής Co. εξοπλισμού Hongsen Anhui, ΕΠΕ

 

 

HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ ήταν γνωστό αρχικά στην εγχώρια αγορά της Κίνας ως επαγγελματίας του που σχεδιάζει στη βιομηχανία αυτοματοποίησης. Κρατώντας το πλεονέκτημα βασικής τεχνολογίας του, HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ αναγνωρίστηκε σύντομα ως μια από την πιθανότερη επιχείρηση αυτοματοποίησης επιχειρήσεων στο μέλλον στην Κίνα.

 

HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ μπήκε σε την αυτοματοποίηση βιομηχανική από το 2004. Κλήθηκε Co. μηχανών συσκευασίας Wuxi Litian, ΕΠΕ. Σαν ανάπτυξη της επιχείρησής του, κινείται προς το σύγχρονο βιομηχανικό πάρκο Suchu το 2015. Με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας στη βιομηχανία αυτοματοποίησης, τώρα έχει τέσσερα επιχειρησιακά τμήματα: Συσκευασία, ρομπότ, αυτοματοποίηση, ευφυής αποθήκη εμπορευμάτων.

 

Μέχρι το 2016, ΕΥΦΥΉ HONGSEN επίκτητους 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για πρότυπα χρήσης και 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Τον τον Σεπτέμβριο του 2016, HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ θεωρήθηκε ως «επιχείρηση τεχνολογίας Anhui ιδιωτική» από το τμήμα τεχνολογίας. Τώρα, λόγω της αύξησης oversea της αγοράς, HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ έχει υποβάλει ήδη τα έγγραφα για τα πιστοποιητικά CE ISO9001 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Στις προηγούμενες δεκαετίες, HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ έχει εξυπηρετήσει έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων. Όπως η αυτόματη γραμμή ταξινόμησης και συσκευασίας τροχών άλεσης, η αυτόματη ηλεκτρονική γραμμή συνελεύσεων, η αυτόματες συσκευασία και palletizing η γραμμή, αυτόματη γραμμή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, η τρισδιάστατη οπτική αναγνώριση συλλαμβάνει, οπτικά ταξινομώντας ρομπότ κ.λπ. Ανατροφοδοτήστε από την αγορά είναι πολύ αισιόδοξος για τις μηχανές και μετά από την υπηρεσία πώλησης.

 

HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ θα συνεχίσει στην επιχείρηση αυτοματοποίησης. Είναι όχι μόνο ο προμηθευτής σας των μηχανών αυτοματοποίησης, αλλά και ο καθηγητής βελτίωσης εργοστασίων σας! Το 2017, HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ άρχισε την υπερπόντια στρατηγική αγοράς του. HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον κόσμο με την καρδιά και την πίστη.

 

HONGSEN ΕΥΦΥΈΣ, το renovator αυτοματοποίησης εργοστασίων!

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Hongsen Intelligent Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Coco Yao

Τηλ.:: 86--18105502825

Φαξ: 86-550-3959-556

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)